Domácí houstičky - kynou v lednici :o)

Potřebné ingredience
500 g hl mouky, 4 lžíce oleje, balíček kvasnic, lžíce cukru, lžička soli - dle chuti i více, 1/4 l vody.
Postup přípravy
Labužníci mohou těsto rozválet na plát cca 0,5 - 1 cm silný, poklást salámem, pomazat kečupem a navrch sýr a srolovat jako štrůdl, je to ideální svačinka třeba pro manžela do práce :o)

Vypracované těsto přikryjeme a dáme do lednice

Na pomoučeném vále vypracujeme houstičky či bagetky, fantazii se meze nekladou

Náplň bagetky nedáváme až po okraje, aby šla dobře zavinout, se sýrem to nepřehánějte, bagetka by pak praskla a sýr vytekl.

TAk a je hotovo, pečivo je nejlepší čerstvé. Do houstiček můžete dát třeba kousek slaniny a pak péci, do bagetek můžete dát vše co máte rádi :o)) Přeji dobrou chuť.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé